Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak için örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına neden olan gökyüzü sıkıntısızışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı contaları: Yangın baplarımız, ısıevet tepki olarak çokleyen, dumana ve alevlere karşı sıkı bir bariyer oluşturan ve çatı sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şişen contalar dahil edinmek üzere gelişmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Yangın bapsı fiyatları yukarıda skorlan tüm değkonukenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın Yayılmasını Arama Kılmak: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının hızla büyümesini önler ve yangının henüz aşkın yerı etkilemesini sınırlar.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut değişik bir evgin durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek geriışını getirmektedir.

Bu, kapının yapısına ve malzemesine tutkundır, Cesaret Yangın Bapsı çoğunlukla  120 dakikaya denli alevlere dayanabilirler.

Yangının ne dönem ve Yangın Kapısı nite olacağı belirli imkânsız. Her devir hazırlıklı olmalı ve önlemimizi almalıyız. Binamıza yangın kapısı ya da yangın merdiveni yaptırmalıyız. Yangın yönetmenliğine mütenasip şekilde yangın bapsı ve merdiven yapmış oldurmalıyız. Yangın bapsı, binanın Yangın Çıkış Kapısı yapısına ve ihtiyaçlarına onat olmalıdır. Yangın kapısının oylumluliği 80 cm ve yüksekliği 200 cm’ den az olmamalıdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını engellemek midein tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Tenha Kanatlı Yangın Kapısı: Ekseri daha sıkıntılı alanlarda kullanılan hiç kanatlı yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmış ve yangına karşı sınırlı bir müddet direnç gösteren birlik kanatlı baplardır. Bu baplar, çatı içerisindeki yangın emniyetliğini uydurmak sinein önemli bir role sahiptir.  

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler Yangın Kapısı ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu kırmızda;

Binaların strüktürsına şayeste kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page